El lloc on la màgia mai s'acaba!!!

CURS 2013-2014

Aquest any tindrem uns companys de viatge d'allò més extranys. Es tracta d'uns micos molt creatius que han perdut la seva inspiració. Cadascun d'ells es dedica a una de les 7 arts: literatura, música, dansa, teatre, pintura, escultura i arquitectura. Els hem d'ajudar a recuperar el seu totem per tal que puguin continuar portant bellesa al nostre mon en forma d'art. Ens vols ajudar??! 

CALENDARI 2013-2014CURS 2012-2013

Durant aquerst curs els infants de l'esplai Trastuc descubriràn tots els secrets que amaguen la nostra ciutat, Sabadell. Us ho perdreu?! No hi ha res com descobrir que hi han coses molt a prop nostre i mai haviem pensat que existien...

CALENDARI 2012-2013

És possible que durant el curs es produeixin canvis, en tot cas us mantindrem informats.
Inici de Curs 2012-2013

Ja tornem l'equip de monitors amb moltíssimes ganes de no parar i disfrutar amb tots volsaltres!

Un any més l'Esplai Trastuc obre les portes a totes les famílies perquè els infants puguin gauidr d'unes horetes a la setmana on invertir el seu temps lliure en una activitat de lleure com és l'Esplai, on com tots sabem, no parem de renovar els nostres objectius i les nostres activitats per tal de donar un servei de qualitat als nostres infants.

Aquí teniu tota la informació per fer les vostres inscripcions. Afanyeu-vos, que ja està tot preparat per començar de nou!

INICI ESPLAI:  27 d'Octubre d' 11h a 13.30h a l'Escola Joan Sallarés i Pla

INSCRIPCIONS: 
 • 22 i 29 de Setembre. 6 i 13 d'Octubre
 • A la mateixa escola: Joan Sallarés i Pla (C/Campoamor (peatonal))
 • Què cal portar: 
  • 2 fotos de carnet de l'infant
  • fotocòpia targeta sanitària
  • fotocòpia DNI pare/mare/tutor
  • fotocòpia DNI infant o en cas de no tenir, fotocòpia llibre de família

Calendari  2011-2012      

Durant el curs escolar, tots els Dissabtes de 11h a 13.30h al CEIP Joan Sallarès i Pla
(entrada pel carrer peatonal. Carrer Campoamor amb Josep Comas)

 Primer trimestre

 Segon trimestre

 Tercer trimestreNOVEMBRE: 5, 12, 19, 26


______________________

DESEMBRE: 3, 10, 17

(Els dissabtes 21 i 31 no hi haurà esplai per motiu de les vacances d'hivern)

GENER: 14, 21, 28

(El dissabte 7 no hi haurà esplai per motiu de les vacances d'hivern)

______________________

FEBRER: 4, 11, 18, 28

______________________

MARÇ: 3, 10, 17, 24

(El dissabte 31 no hi haurà esplai per motiu de les vacances de Setmana Santa)


ABRIL: 14, 21, 28

(El dissabte 7 no hi haurà esplai per motiu de les vacances de Setmana Santa)

______________________


MAIG: 5, 12, 19, 26


Esplai de Dissabtes

Centre d'interès curs 2010-2011    

L'esplai de Dissabtes està dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys que durant el curs escolar vulgin seguir compartint la màgia i tots els bons valors que es respiren a l'esplai.

Per això l'esplai obre tots els dissabtes de 11h a 13.30h per què l'aventura mai s'acabi!!

Aquest any tenim una gran repte!! Aquest any viatgarem als contes en busca de un gran tresor!!!

El centre d’interès tracta sobre dos exploradors, en Panxu i en Pinxu que, després d’anys de recerca per trobar el gran tresor del pirata Barbaroja, van arribar fins la remota illa on es trobava, van cavar i cavar i al final van trobar un cofre molt gran. En obrir-lo van trobar que no hi havia pas un tresor, només una màquina estrambòtica. Van trobar, juntament amb la màquina, un manuscrit dient que el tresor de veritat era tan valuós que no el va amagar en cap racó del món... el va amagar en un conte secret.

Durant molt de temps el pirata va viatjar per tot el món buscant els més grans científics, bruixots i mags i els hi va fer construir una màquina que li permetés entrar al món dels contes. De manera que va amagar el seu tresor en un conte que ningú coneix, un conte que es va inventar el mateix pirata Barbaroja.

La màquina funciona d’una manera molt senzilla: s’introdueixen les consignes, i la màquina transporta els viatgers dins el conte seleccionat. Però el conte secret no el coneix ningú i el pirata va amagar les consignes d’aquest conte en d’altres que tothom coneix. Així que cal viatjar a diferents contes per reunir les claus del conte secret on s'amaga el gran tresor.

Els aventurers es van trobar, però, que no la poden fer funcionar. Es veu que la màquina aprofita la màgia de la fantasia dels viatgers per introduir-los als contes, però ells, com ja son grans, han anat perdent imaginació, i no tenen la suficient per a què la màquina els transporti als contes. Així que els hi demanaran als nens que siguin ells els qui entrin als contes i trobin les claus. Ells els hi configuraran la màquina per què entrin. Una vegada siguin dins, hauran de completar la història per trobar la clau abans que la bateria de la màquina els avisi que els hi queda poc temps i els torni al món real.