El lloc on la màgia mai s'acaba!!!


Un any més, continuem sense parar! Encara no hem acabat el curs però ja estem escalfant motors...Voleu viure una aventura espacial? CASAL d'ESTIU TRASTUC 2013!! 


INSCRIPCIONS: DEL 20 DE MAIG AL 3 DE JUNY!

Passeig Comerç, 51. 
De 17:30 a 20:00

CASAL: del 25 de Juny al 19 de Juliol

COLÒNIES: del 23 de Juliol al 27 de Juliol


HORARI:

Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 13.30h 

Excursions:
Dimarts de 9h a 17h
Dijous de 9h a 15.00h

ALTRES SERVEIS:
Acollida matinal: 8.30h a 9h
Acollida migdia: 13.30h a 15.00h (sense servei de Catering, els infants hauran de portar el dinar de casa)

PREUS:
Casal: 180€
Colònies: 110€

Pack Casal + Colònies: 260€


Ja tenim aquí el Casal d'Estiu 2012!

L'Equip de monitors de l'esplai Trastuc està fent tots el preparatius del casal perquè aquest any torni a ser un mes ple de sopreses i activitas inolvidables pels nostres tresors, tots sabem de qui estem parlant. Nens i nenes, petits i joves!! Us esperem a tots!!

Volem que els nens/es puguin aprofitar les activitats que oferim durant l'estiu i que gaudeixin d’un  oci alternatiu,  en comptes d’ estar al carrer o fent un mal ús de les noves tecnologies.

Molts nens per qüestions econòmiques o per falta de motivació no poden accedir a aquests tipus d’activitats. El nostre casal ajudaria als nens a adquirir uns valors més cívics i més respectius amb el nostre entorn i la societat. Serà una eina per potenciar el desenvolupament personal dels nens i nenes com a persones independents i autònomes.

El nostre casal s'adreça a nens/es entre 3 i 16 anys, del Sector Sud i, per extensió, als nens del territori que estiguin interessats en utilitzar el seu t
emps d'oci d'una manera alternativa i educativa, per així poder ajudar la comunitat a avançar cap a una societat menys consumista i més autosuficient.

Els nostres objectius generals són:
-Impulsar el creixement personal de les nenes i nens
-Potenciar les habilitats socials de les nenes i nens.
-Fomentar el respecte per la natura i pel món que ens envolta.

Totes les activitats del esplai giren entorn a un centre d’interès, el qual dona sentit i coherència al Casal. Aquest tema es treballa a partir d’un eix d’animació que ens permet un treball amb caràcter lúdic i imaginatiu. L’eix d’animació és la part fantàstica, ambientem l’espai i els nens i monitors ens creem un món imaginari que dóna riquesa a les activitats. Aquest estiu el centre d’interès serà Alícia en el país de les meravelles... no sona interessant?! No esteu interessats en saber com pot acabar aquesta història?


INFORMACIÓ D'INTERÈS:Acollida matinal: 2€/dia
Acollida migdia: 3€/dia

Telèfon de contacte: 607978063 (Sara M.) 

Casal d'estiu TRASTUC 2010


Aquest estiu el centre d'interès ha sigut la Història Interminable. Els nens i nenes han viatjat pel món de Fantasia tot superant grans perills i complint la seva missió!! Ha sigut un viatge alucinant!!!

Aquí us deixem els vídeos d'aquesta gran aventura!!  


Pelicula de la Història Interminable, el gran viatge per salvar el món de Fantasia.


Part 1 de 4Part 2 de 4Part 3 de 4Part 4 de 4